Hinnat

Normaalihintaiset pääsyliput 7,50 €
Alle 12-vuotiaat lapset 4 €
Klubikortilla normaalihintaiset pääsyliput 6 €
Kinokonserttien lipunhinnat alkaen 12 € / klubikortilla 10 € / lapset alle 12 v. 5 €
Sing-along-näytökset 9 € / klubikortilla 7 € / lapset alle 12 v. 4 €
Klubikortin lataus 6 kuukaudeksi 5 €

Festivaalinäytöksissä noudatetaan festivaalien lipunhintoja. Joihinkin ilmaisnäytöksiin jaetaan ennakkoon lippuja Kino Reginan kassalta. Poikkeuskäytännöistä tiedotetaan elokuvien ja sarjojen verkkosivuilla.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartumin kulttuuri- ja virikesetelit & Saldo-kortit sekä Edenredin virikesetelit & Ticket Mind&Body -ja Duo-kortit.

HUOM! Kino Reginan näytösten edellä ei näytetä mainoksia, joten huomaathan, että elokuva alkaa lipussa merkittynä ajankohtana.

KAVIn klubikortti

KAVI-klubilla pääsylippu normaalihintaisiin näytöksiin on 6 €, erikoisnäytöksiin klubi-hinta mainitaan erikseen. Klubikortin voi ostaa elokuvateatterin kassalta hintaan 5 €. Jäsenyys on voimassa aina 6 kk kerrallaan, ja lisäaikaa voi ostaa myös verkkokaupasta. Käyttääksesi klubikorttia nettiostoissa, sinun tulee rekisteröidä korttisi KAVIn verkkokauppaan. Lisätietoja verkkokaupasta (https://kauppa.kavi.fi/fi/p/klubikortti-verkossa).

Kortilla saa myös vähintään 10 % alennusta kaikista KAVIn julkaisemista kirjoista ja dvd-levyistä, jotka ovat myynnissä Kino Reginan kassalla.

Lahjakortit

Lahjakorttien pääsyliput ovat lunastettavissa normaalihintaisiin näytöksiin, ja ne ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Lippujen lunastaessa on oltava voimassa oleva klubikortti. Myynnissä elokuvateatterin lipunmyynnistä ja KAVIn keskuksesta.

Aikuisten lahjakortti 35 €
Sisältää KAVIn klubikortin tai klubikortin uusinnan + viisi klubihintaista pääsylippua normaalihintaisiin näytöksiin. Mikäli lahjakortin saajalla on jo klubikortti, lahjakortilla voi lunastaa kuusi klubilippua.

Lasten lahjakortti 20 € sisältää 5 normaalihintaista elokuvalippua alle 12-vuotiaille lapsille.

Lahjalippuja voi ostaa myös yksittäin normaalihintaan (7,50 €) ja vastaanottaja voi vaihtaa sen mihin tahansa normaalihintaiseen näytökseen.

Lipunmyynti

Liput verkosta
Voit varata etukäteen paikkasi jo verkkokaupassa, jolloin vältyt jonotukselta lippukassalla. Verkkokauppaan voi rekisteröityä osoitteessa kauppa.kavi.fi, mutta lippuja voi ostaa myös rekisteröitymättä. Ostamaan pääsee klikkaamalla ostoskärryikonia elokuvan näytöstietojen yhteydessä mm. esityskalenterin kautta. Nettimyynnin ongelmatilanteissa otathan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@eventio.com.

Kino Regina
Elokuvateatterin lämpiössä sijaitseva lippukassa on auki pääosin iltaisin ja aukeaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä. Lippukassa on auki viimeisen näytöksen alkuun asti.

KAVIn keskus
KAVIn toimisto on auki arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs).

Näytöksiin on erilliset lipunmyyntikiintiöt verkkokaupassa ja kassoille. Vaikka liput olisivat loppu verkkokaupasta, niitä saattaa olla vielä jäljellä Kino Reginan tai KAVIn keskuksen kassalla. Erikoisnäytösten poikkeuksista tiedotamme näytösten omilla sivuilla.