Tervetuloa keskustelemaan kuvaamisesta ja kuulemaan elokuvaajien omia kokemuksia la 19.10. klo 11-14.30. Aiheena etenkin laajakuvaformaatti Cinemascope ja sen tarjoamat haasteet ja mahdollisuudet. Vapaa pääsy!

Kino Reginan syksyn Elokuvataivas-teemasarja keskittyy elokuvaamiseen. Sarjaan liittyvä lauantaina 19.10 klo 11-14.30 järjestettävä seminaari avaa näkökulman kuvaajan työhön ja laajakuvaformaatti Cinemascopeen.

Elokuvataivas-seminaarissa elokuvaajat kertovat omia kokemuksiaan erilaisista tuotannoista ja etenkin Cinemascope-laajakuvaformaatista! Aiheeseen johdattavat elokuvaajat Tuomo Hutri, Rauno Ronkainen ja Esa Vuorinen.

Seminaarissa käsitellään myös Lars von Trierin Europan (1991) kuvakieltä, joten luento toimii oivana pohjustuksena seminaarin jälkeiseen klo 15 alkavalle elokuvanäytökselle. Cinemascopena kuvattu Europa tunnetaan persoonallisesta kuvausjäljestään sekä mustavalko- ja värikuvauksen yhdistämisestä.

Seminaari ja Europa-elokuvanäytös ovat osa Kino Reginan syksyn Elokuvataivas-teemasarjaa, jossa valokeilassa ovat kuvaajat ja Cinemascope-klassikot.

Vapaa pääsy, tervetuloa!