KAVIn esitystoiminnan yksikkö toteuttaa esitystoimintaa keskustakirjasto Oodissa sijaitsevaan Kino Reginaan. Etsimme nyt korkeakouluharjoittelijaa esitystoiminnan viestinnän avustaviin tehtäviin.

Harjoittelija osallistuu Kino Reginan uutiskirjeen tuottamiseen ja verkkosivujen päivittämiseen sekä sisällön tuottamiseen sosiaalisen median eri kanaviin. Tehtäviin kuuluu lisäksi pieniä taittotehtäviä ja kuvatoimituksellisia tehtäviä. Harjoittelija osallistuu myös KAVIn elokuvakasvatusnäytösten toteuttamiseen.

KAVIssa harjoittelija pääsee seuraamaan läheltä KAVIn ja etenkin elokuvateatteri Kino Reginan toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omia viestinnän taitoja ja tuoda esiin omia ideoita, sekä oppia paljon elokuvasta että elokuva-arkiston toiminnasta.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aitoa kiinnostusta viestintää ja elokuva-alaa kohtaan, sekä sujuvat tekstintuottamistaidot. Eduksi katsotaan kokemus Adoben kuvamuokkaus- ja taitto-ohjelmien käytöstä, kiinnostus some-viestintää kohtaan sekä mahdolliset elokuva-alan opinnot. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu kuitenkin harjoittelijan kykyjen ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Palkallinen harjoittelu alkaa 20.9. tai sopimuksen mukaan ja kestää 3–4 kk. Korkeakouluharjoittelu edellyttää mahdollisuutta saada harjoitteluun tukea omalta oppilaitokselta. Korkeakoulu maksaa yhden kuukauden palkan.

Hae paikkaa 31.8. mennessä valtiolle.fi-palvelussa.