Kino Reginan ensimmäinen Kuukauden elokuva on festivaalisuosikiksi noussut tanskalais-ruotsalainen draamatrilleri The Charmer (2017).

Suuren suosion syksyn Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla kerännyt ja monilla kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla palkittu The Charmer kertoo Kööpenhaminassa asuvasta iranilaisesta Esmailista (Ardalan Esmaili), jonka tavoitteena on löytää tanskalainen vaimo ja saada oleskelulupa. Hurmurin rooli ei kuitenkaan ole helppo Esmailin yhä epätoivoisemmaksi muuttuvassa tilanteessa. Tutustuminen kauniiseen iranilais-tanskalaiseen Saraan (poplaulaja Soho Rezanejad) ja tämän kautta Kööpenhaminan keskiluokkaiseen iranilaisyhteisöön mutkistaa kuvioita entisestään.

Milad Alamin ohjaama psykologisesti tarkkanäköinen ja intensiivinen elokuva käsittelee ajankohtaista ja kompleksista aihetta rohkeasti mutta hienovaraisesti vailla moralisointia.

The Charmer helmikuun Kuukauden elokuvana lauantaina 9.2. klo 18, perjantaina 15.2. klo 17, sunnuntaina 24.2. klo 17.15 ja keskiviikkona 27.2. klo 21.00. Elokuva on tekstitetty suomeksi ja englanniksi.