Tule katsomaan Tomorrow-dokumenttielokuvaa ilmaisnäytökseen Kino Reginaan ja keskustelemaan ilmastonmuutoksesta nuorten kanssa tiistaina 29.10. klo 11.45.

KAVI järjestää yhteistyössä Luomuksen, ympäristökasvattajien ja Ruusuvuoren koulun ”Korso valittaa” -ryhmän kanssa ilmaisen dokumenttielokuvanäytöksen tiistaina 29.10. klo 11.45. Huominen jo tänään -tapahtuma on noin sadan yläkouluikäisen kutsu aikuisille: lähde kanssamme leffaan ja keskustelemaan ilmastokriisistä! Tapahtumassa katsotaan yhdessä palkittu dokumenttielokuva Tomorrow – kohti parempaa huomista (2015), joka esittelee erilaisia ratkaisuja ilmastokriisiin optimistisella otteella. Myös Suomi saa dokumentissa huomiota, kun ohjaajat vierailevat Espoon Kirkkojärven peruskoulussa, missä rehtori Kari Louhivuori esittelee heille suomalaista koulutusjärjestelmää.

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen tämän sivuston kautta.

Ota haaste vastaan ja ilmoittaudu mukaan! Mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen, kiinnostus aihetta kohtaan ja halu keskustella eri ikäisten ihmisten kanssa riittää. Saatat samalla nähdä vilaukselta minkälaista meno on peruskoulussa tänään.