Lipun ostaminen

Teatterin henkilökunnan saat kiinni p. 040 4553 380 ja kinoregina@kavi.fi.

Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Huomaathan, että illan viimeisiin näytöksiin, kirjaston ollessa jo kiinni, kulku teatteriin tapahtuu pohjoisen sisäänkäynnin kautta.

Hinnat 14.2.2023 alkaen

Normaalihintaiset pääsyliput 8,50 €
Alle 12-vuotiaat lapset 4,5 €
Klubikortilla normaalihintaiset pääsyliput 7 €
Kinokonserttien lipunhinnat alkaen 13 € / klubikortilla 11 € / lapset alle 12 v. 5 €
Sing-along-näytökset alkaen 10 € / klubikortilla 8 € / lapset alle 12 v. 5 €
Klubikortin lataus 12 kuukaudeksi 10 €
Aikuisten sarjakortti (5 lippua) 42,50 €
Lasten sarjakortti (5 lastenlippua, alle 12 v.) 22,50 €
Lahjalippu, 1 kpl 8,50 €

Festivaalinäytöksissä noudatetaan festivaalien lipunhintoja. Joihinkin ilmaisnäytöksiin jaetaan ennakkoon lippuja Kino Reginan kassalta. Poikkeuskäytännöistä tiedotetaan elokuvien ja sarjojen verkkosivuilla.

Maksuvälineenä lippukassalla käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartumin kulttuuri- ja virikesetelit & Saldo-kortit, SmartumPay-sovellus, Edenredin virikesetelit & Ticket Mind&Body -ja Duo-kortit sekä Epassi.

Emme palauta tai vaihda jo ostettuja lippuja, jos peruutus johtuu meistä riippumattomista syistä. Koronan takia talvelta 2020-22 peruuntuneiden näytösten liput voi vaihtaa vapaavalintaiseen näytökseen saatavuuden mukaan, tai pyytää palautusta. Lippupalautuksen pääsee tekeään tämän linkin kautta.

HUOM! Kino Reginan näytösten edellä ei näytetä mainoksia, joten huomaathan, että elokuva alkaa lipussa merkittynä ajankohtana.

KAVIn klubijäsenyys

Huom! 14.2. alkaen klubijäsenyys on voimassa 12 kk kerrallaan, ja jäsenyys maksaa 10 €. Klubilipun hinta on 14.2. alkaen 7 €.

Uudistuksen myötä klubijäsenyyden voi saada myös mobiilikorttina matkapuhelimeen, eikä vanhaa muovikorttia enää tarvita. Klubijäsenyyden voi ostaa jatkossa myös verkosta, ja klubihintaisten lippujen ostaminen verkosta yksinkertaistuu, sillä muovista klubikorttia ei tarvitse enää erikseen kiinnittää verkkokaupassa omaan tiliin. Jäsenyys kirjautuu automaattisesti asiakkuudelle, kun kortin ostaa kirjautuneena verkkokauppaan. Tämän jälkeen asiakas saa mobiilikortin sähköpostiin sekä tekstiviestitse, jos omiin tietoihin on syötetty puhelinnumero. Mobiilijäsenyyden avaamiseksi ja näyttämiseksi kassalla tarvitaan älypuhelin. Jäsenyys on kuitenkin mahdollista saada edelleen myös perinteisenä muovikorttina.

Klubijäsenille on luvassa erilaisia jäsenetuja, kuten esim. pääsy kierrokselle KAVIn elokuvakokoelmiin. Tiedotamme uusista klubieduista tarkemmin kevään 2023 aikana. Kortilla saa myös vähintään 10 % alennusta kaikista KAVIn julkaisemista kirjoista ja dvd-levyistä, jotka ovat myynnissä Kino Reginan kassalla.

Klubikortti ei käy KAVIn aluesarjojen näytöksiin Helsingin ulkopuolella.

Lahjakortit/sarjaliput

Kino Reginan näytöksiin voi ostaa sarjakortin itselle tai lahjaksi suoraan verkkokaupasta sähköpostiisi tai Kino Reginan kassalta ja KAVIn keskuksesta. Sarjakortti käy normaalihintaisiin näytöksiin, ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. Osta sarjalippusi verkosta: https://kauppa.kavi.fi/fi/p/sarjakortti
Sarjakortilla voi lunastaa lippuja myös verkossa.

Aikuisten sarjakortti 42,50 €
Sisältää viisi pääsylippua normaalihintaisiin näytöksiin. Sarjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja se käy myös verkkokaupassa. Kino Reginan kassalta ostettaessa sarjakortin mukana saa elokuva-aiheisen kortin, johon voi kirjoittaa itse tervehdyksen lahjan saajalle. Osta sarjakortti verkosta.

Lasten sarjakortti 22,50 €
sisältää 5 normaalihintaista elokuvalippua alle 12-vuotiaille lapsille. Huom! Lasten sarjakortilla voi ostaa lippuja vain Kino Reginan kassalta, se ei käy verkkokaupassa.

Lahjalippuja voi ostaa myös yksittäin normaalihintaan (8,50 €) ja vastaanottaja voi vaihtaa ne mihin tahansa normaalihintaisiin näytöksiin. Osta lahjalippu verkosta.

Lipunmyynti

Liput verkosta
Verkkokauppaan voi rekisteröityä osoitteessa kauppa.kavi.fi, mutta lippuja voi ostaa myös rekisteröitymättä. Klubikortin käyttäminen verkossa vaatii rekisteröitymisen. Lue lisää klubikortin käytöstä verkossa. Ostamaan pääsee klikkaamalla ostoskärryikonia elokuvan näytöstietojen yhteydessä mm. esityskalenterin kautta. Nettimyynnin ongelmatilanteissa otathan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@eventio.fi.

Kino Regina
Elokuvateatterin lämpiössä sijaitseva lippukassa on auki pääosin iltaisin ja aukeaa 30 min ennen päivän ensimmäistä näytöstä. Lippukassa on auki viimeisen näytöksen alkuun asti. Huomaathan, että illan viimeisiin näytöksiin, kirjaston ollessa jo kiinni, kulku teatteriin tapahtuu pohjoisen sisäänkäynnin eli Töölönlahdenpuoleisien ovien kautta.

Lipunmyyntitiski sijaitsee 90 cm korkeudessa. Liikkumis- ja toimimisesteisen asiakkaan henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta näytöksiin. Avustajalippu tulee varata etukäteen sähköpostilla osoitteesta kinoregina@kavi.fi tai Kino Reginan lipunmyyntipisteeltä. Huom. jo loppuunmyytyyn näytökseen emme valitettavasti voi taata avustajalippua. Avustavat koirat ovat lämpimästi tervetulleita.

Kino Reginan kassa p. 02 953 38131, kinoregina@kavi.fi

KAVIn keskus
KAVIn toimisto on auki arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs).