Lipun ostaminen

Teatterin henkilökunnan saat kiinni p. 040 4553 380 ja kinoregina@kavi.fi.

Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Huomaathan, että illan viimeisiin näytöksiin, kirjaston ollessa jo kiinni, kulku teatteriin tapahtuu pohjoisen sisäänkäynnin kautta.

Hinnat 14.2.2023 alkaen

Normaalihintaiset pääsyliput 8,50 €
Alle 12-vuotiaat lapset 4,5 €
Klubikortilla normaalihintaiset pääsyliput 7 €
Kinokonserttien lipunhinnat alkaen 13 € / klubikortilla 11 € / lapset alle 12 v. 5 €
Sing-along-näytökset alkaen 10 € / klubikortilla 8 € / lapset alle 12 v. 5 €
Klubikortin lataus 12 kuukaudeksi 10 €
Aikuisten sarjakortti (5 lippua) 42,50 €
Lasten sarjakortti (5 lastenlippua, alle 12 v.) 22,50 €
Lahjalippu, 1 kpl 8,50 €

Lippujen hinnat 14.2. saakka

Normaalihintaiset pääsyliput 7,50 €
Alle 12-vuotiaat lapset 4 €
Klubikortilla normaalihintaiset pääsyliput 6 €
Kinokonserttien lipunhinnat alkaen 12 € / klubikortilla 10 € / lapset alle 12 v. 5 €
Sing-along-näytökset 9 € / klubikortilla 7 € / lapset alle 12 v. 4 €
Klubikortin lataus 6 kuukaudeksi 5 €
Aikuisten sarjakortti (5 lippua) 37,50 €
Lasten sarjakortti (5 lastenlippua, alle 12 v.) 20 €
Lahjalippu, 1 kpl 7,50 €

Festivaalinäytöksissä noudatetaan festivaalien lipunhintoja. Joihinkin ilmaisnäytöksiin jaetaan ennakkoon lippuja Kino Reginan kassalta. Poikkeuskäytännöistä tiedotetaan elokuvien ja sarjojen verkkosivuilla.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartumin kulttuuri- ja virikesetelit & Saldo-kortit sekä Edenredin virikesetelit & Ticket Mind&Body -ja Duo-kortit.

Emme palauta tai vaihda jo ostettuja lippuja, jos peruutus johtuu meistä riippumattomista syistä. Koronan takia talvelta 2020-22 peruuntuneiden näytösten liput voi vaihtaa vapaavalintaiseen näytökseen saatavuuden mukaan, tai pyytää palautusta.
Lippupalautuksen pääsee tekeään tämän linkin kautta.

HUOM! Kino Reginan näytösten edellä ei näytetä mainoksia, joten huomaathan, että elokuva alkaa lipussa merkittynä ajankohtana.

KAVIn klubikortti

KAVI-klubikortilla pääsylippu normaalihintaisiin näytöksiin on 6 €, erikoisnäytöksiin klubihinta mainitaan erikseen. Klubikortin voi ostaa elokuvateatterin kassalta hintaan 5 €. Jäsenyys on voimassa aina 6 kk kerrallaan, ja lisäaikaa voi ostaa myös verkkokaupasta. Käyttääksesi klubikorttia nettiostoissa, sinun tulee rekisteröidä korttisi KAVIn verkkokauppaan. Lisätietoja verkkokaupasta (https://kauppa.kavi.fi/fi/p/klubikortti-verkossa).

Huom! 14.2. alkaen klubijäsenyys on voimassa 12 kk kerrallaan, ja jäsenyys maksaa 10 €. Päivitämme tarkempaa tietoa klubiuudistuksesta sivuillemme lähiaikoina.

Kortilla saa myös vähintään 10 % alennusta kaikista KAVIn julkaisemista kirjoista ja dvd-levyistä, jotka ovat myynnissä Kino Reginan kassalla.

Klubikortti ei käy KAVIn aluesarjojen näytöksiin Helsingin ulkopuolella.

Lahjakortit/sarjaliput
(Huom! Ks. uudet sarjakorttien hinnat 14.2. alkaen yllä.)

Kino Reginan näytöksiin voi ostaa sarjakortin itselle tai lahjaksi suoraan verkkokaupasta sähköpostiisi tai Kino Reginan kassalta ja KAVIn keskuksesta. Sarjakortti käy normaalihintaisiin näytöksiin, ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. Osta sarjalippusi verkosta: https://kauppa.kavi.fi/fi/p/sarjakortti
Sarjakortilla voi lunastaa lippuja myös verkossa.

Aikuisten sarjakortti 37,50 €
Sisältää viisi pääsylippua normaalihintaisiin näytöksiin. Sarjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja se käy myös verkkokaupassa. Kino Reginan kassalta ostettaessa sarjakortin mukana saa elokuva-aiheisen kortin, johon voi kirjoittaa itse tervehdyksen lahjan saajalle. Osta sarjakortti verkosta.

Lasten sarjakortti 20 €
sisältää 5 normaalihintaista elokuvalippua alle 12-vuotiaille lapsille. Huom! Lasten sarjakortilla voi ostaa lippuja vain Kino Reginan kassalta, se ei käy verkkokaupassa.

Lahjalippuja voi ostaa myös yksittäin normaalihintaan (7,50 €) ja vastaanottaja voi vaihtaa ne mihin tahansa normaalihintaisiin näytöksiin. Osta lahjalippu verkosta.

Lipunmyynti

Liput verkosta
Verkkokauppaan voi rekisteröityä osoitteessa kauppa.kavi.fi, mutta lippuja voi ostaa myös rekisteröitymättä. Klubikortin käyttäminen verkossa vaatii rekisteröitymisen. Lue lisää klubikortin käytöstä verkossa. Ostamaan pääsee klikkaamalla ostoskärryikonia elokuvan näytöstietojen yhteydessä mm. esityskalenterin kautta. Nettimyynnin ongelmatilanteissa otathan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@eventio.fi.

Kino Regina
Elokuvateatterin lämpiössä sijaitseva lippukassa on auki pääosin iltaisin ja aukeaa 30 min ennen päivän ensimmäistä näytöstä. Lippukassa on auki viimeisen näytöksen alkuun asti. Huomaathan, että illan viimeisiin näytöksiin, kirjaston ollessa jo kiinni, kulku teatteriin tapahtuu pohjoisen sisäänkäynnin eli Töölönlahdenpuoleisien ovien kautta.

Lipunmyyntitiski sijaitsee 90 cm korkeudessa. Liikkumis- ja toimimisesteisen asiakkaan henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta näytöksiin. Avustajalippu tulee varata etukäteen sähköpostilla osoitteesta kinoregina@kavi.fi tai Kino Reginan lipunmyyntipisteeltä. Huom. jo loppuunmyytyyn näytökseen emme valitettavasti voi taata avustajalippua. Avustavat koirat ovat lämpimästi tervetulleita.

 

Kino Reginan kassa p. 02 953 38131, kinoregina@kavi.fi

KAVIn keskus
KAVIn toimisto on auki arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs).