Palkallinen harjoittelu alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan.

KAVI etsii harjoittelijaa esitystoiminnan ja Kino Reginan viestintään

KAVIn esitystoiminnan yksikkö toteuttaa esitystoimintaa keskustakirjasto Oodissa sijaitsevaan Kino Reginaan. Etsimme korkeakouluharjoittelijaa esitystoiminnan viestinnän avustaviin tehtäviin.

Harjoittelija osallistuu Kino Reginan uutiskirjeen tuottamiseen ja verkkosivujen päivittämiseen sekä sisällön tuottamiseen sosiaalisen median eri kanaviin. Tehtäviin kuuluu lisäksi ohjelmistotuotantoon liittyviä tehtäviä, kuten ohjelmavihkon toimituksessa avustamista, kuvatoimituksellisia tehtäviä ja pieniä taittotöitä. Omista taidoista riippuen tehtävänkuvaan voi kuulua muitakin kuva- tai videopuolen tehtäviä. Harjoittelija osallistuu myös KAVIn elokuvakasvatusnäytösten toteuttamiseen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aitoa kiinnostusta viestintää kohtaan sekä sujuvat tekstintuottamistaidot. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta ja toivomme, että hakijalla on jo jonkin verran käytännön kokemusta viestinnän joltain osa-alueelta. Eduksi katsotaan kokemus Adoben InDesign- ja Photoshop -ohjelmien käytöstä, kiinnostus some-viestintää kohtaan, elokuvan tuntemus ja elokuva-alan opinnot. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu harjoittelijan kykyjen ja omien kiinnostuksenkohteiden mukaan.

KAVIssa harjoittelija pääsee seuraamaan läheltä KAVIn ja etenkin elokuvateatteri Kino Reginan toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omia viestinnän taitoja ja tuoda esiin omia ideoita sekä oppia paljon niin elokuvasta kuin elokuva-arkistonkin toiminnasta.

Palkallinen harjoittelu alkaa 2.5. tai sopimuksen mukaan ja kestää 3–4 kk. Korkeakouluharjoittelu edellyttää mahdollisuutta saada harjoitteluun tukea omalta oppilaitokselta. Korkeakoulu maksaa yhden kuukauden palkan.

Hakemukset ja CV:t pyydetään lähettämään 24.4.2022 mennessä osoitteeseen katri.tenhola@kavi.fi.

Lisätiedot: Katri Tenhola, Suunnittelija/KAVI, katri.tenhola@kavi.fi, p. 040 450 9570.

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion laitos, jonka tehtävänä on elokuvien ja televisio- ja radio-ohjelmien säilyttäminen, audiovisuaalisen kulttuurin edistäminen sekä kuvaohjelmien tarjoamisen valvonta ja mediakasvatuksen edistäminen. Audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta edistetään käytännössä eri toiminta-alueilla: esitystoimintana, elokuvakasvatuksena, kirjasto- ja tietopalveluina, näyttely- ja julkaisutoimintana.