Kino Regina avaa jälleen ovensa tiistaina 8. helmikuuta koronarajoitusten keventyessä Uudellamaalla. Ohjelmistossa nähdään lähes kaikki sulun aikana esittämättä jääneet elokuvat.

Tarkka ohjelmisto julkaistaan keskiviikkona 2.2 klo 10, jolloin alkaa myös näytösten lipunmyynti. Näytöksiin aiemmin ostetut liput käyvät sellaisinaan uusiin näytöksiin. Liput voi myös vaihtaa toisiin näytöksiin joko Kino Reginan lippukassalla tai ottamalla yhteyttä Evention asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@eventio.fi. Jo ostetuista lipuista voi myös pyytää hyvityksen rahana täyttämällä takaisinmaksupyyntölomakkeen 8.3.2022 mennessä täällä: https://www.eventio.fi/takaisinmaksupyynto. Näytösten yleisömäärä on rajoitettu 50 henkeen, ja terveysturvallisuudesta huolehditaan turvavälejä noudattamalla, tehostetulla siivouksella ja maskeja käyttämällä. Tarkemmat turvallisuusohjeet löydät täältä.

Kino Reginan kevätkausi pyörähtää käyntiin 8.3. Kevätohjelmisto julkaistaan tiistaina 1.3., jolloin alkaa myös kauden lipunmyynti.

Tervetuloa takaisin elokuviin!