Pääkaupunkiseudun uusien koronarajoitusten takia jaamme salin lohkoihin ja rajaamme kävijämääräämme 45 henkilöön per näytös. Katsojarajoitukset tulevat voimaan 20.8. alkaen ja jatkuvat 12.9. asti. Jo ostetut liput käyvät näytöksiin sellaisenaan.

Asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä ja huolehdimme turvallisuudesta monin tavoin.

Sekä saliin että lipunostoon jonottaessa pidetään kahden metrin turvaväli edelliseen asiakkaaseen. Näytösten välisiä siirtymiä on pidennetty ja salin ovet avataan hyvissä ajoin ennen näytöksen alkamista. Henkilökunta ohjaa, jotta liikkuminen saliin ja sieltä ulos tapahtuu väljästi ja porrastetusti.

Sali on jaettu etu- ja takalohkoon. Sali pyritään täyttämään keskeltä laidoille, jotta turhaa liikkumista salissa voidaan välttää. Salissa kaikki sallitut penkit on merkattu hupuilla.  Lisäksi teatteri siivotaan tehostetusti näytösten välissä.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan pitämään koko teatterissa vierailun ajan.

Tulethan näytökseen vain täysin terveenä. Sairastumisen vuoksi käyttämättä jääneet liput voi vaihtaa muihin näytöksiin Kino Reginan lippukassalla, tai niistä voi pyytää hyvityksen ottamalla yhteyttä: asiakaspalvelu@eventio.com