Kesäkauden liput tulevat myyntiin tiistaina 23.6, ja kausi alkaa 30.6.

Kino Regina on kunnostustauolla juhannuksen jälkeisen viikon, ja kesäohjelmisto pyörähtää käyntiin heti sen jälkeen. Lipunmyynti alkaa verkossa tiistaina 23.6. ja Kino Reginan kassalla 30.6. Suosittelemme lippujen ostamista näin korona-aikana verkkokaupasta, mutta kaikkiin näytöksiin on myös varattu kiintiö kassamyyntiin.

Kesäkaudella ohjelmistossa on luvassa moderneja klassikoita, ajankohtaisia kannanottoja, kiehtova annos ranskalaista elokuvaa sekä kesäkauhua ja magiaa.

Kesäisin ohjelmistosuunnittelun pohjana on elokuva-arkiston oma filmikokoelma, joka perustuu Suomessa levityksessä olleisiin elokuviin. Näin ollen suuri osa elokuvista on varustettu jo valmiiksi suomen- ja ruotsinkielisin tekstein. Kokonaisuutta on täydennetty myös ulkomaisilla elokuvahankinnoilla.

Kesäkauden alusta alkaen Kino Reginan 250-paikkaisen salin kapasiteetiksi on rajattu 70 henkeä. Salissa pidetään vähintään kolmen tyhjän penkin turvavälit, ja näytösten välistä aikaa on pidennetty, jotta saliin siirtyminen voidaan tehdä väljästi ja turvalliset etäisyydet säilyttäen. Salin ja koko Oodin siivousta on tehostettu, ja myös käsidesiä on saatavilla.