Kino Reginan näytökset alkavat tiistaina 8.2. ja liput ovat nyt myynnissä! Ohjelmistossa mm. Lars von Trierin Valtakunta, klassikoita Huuliharppukostajasta Casablancaan sekä muita vuodenvaihteessa esittämättä jääneitä elokuvahelmiä mm. Kiinasta, Etelä-Koreasta, Japanista ja Neuvostoliitosta.

Ohjelmiston aloittaa Vasili Shukshinin lyyrinen episodielokuva Poikanne ja veljenne (1966). Shukshin-sarjaa jatkavat neljä muuta huumorin ja melankolian sävyttämää teosta, jotka jäivät sarjasta vuodenvaihteessa esittämättä.

Francis Ford Coppolan elokuvien sarjasta jäljellä ovat vielä Ilmestyskirja. Nyt (1979), The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone (1990/2020), Bram Stokerin Dracula (1992) ja Sateentekijä (1997).

Eino Ruutsalo -sarjan kolme viimeistä näytöstä nähdään tutkija Marko Homen alustuksilla, ja KAVIn pitkäaikaisen kirjastonhoitajan Timo Matoniemen carte blanche -sarjaa jatkavat mm. Hiroshima rakastettuni (1959) ja Aavesoturi (1987). Lasten sarja jatkuu sunnuntai-iltapäivien Viiru & Pesonen -näytöksillä.

Muita viime vuoden puolelta jatkuvia sarjoja ovat mm. Michelangelo Antonioni, Bogie & Bacall, Charles Bronson ja Elaine May.

Kauden päättää itseoikeutetusti Lars Von Trierin Valtakunta -televisiosarjan maratonnäytös.

Kino Reginan kevätkauden ohjelmisto julkaistaan tiistaina 1.3.

Tervetuloa takaisin elokuviin!