Lauantaista 4.12.2021 alkaen Kino Reginan näytöksiin ja tapahtumiin pääsee vain näyttämällä koronapassia.  

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa ladattua Omakanta-verkkopalvelusta. 

Saavuthan ajoissa paikalle ja varaudut näyttämään passin sekä henkilöllisyystodistuksen. Tarkastamme passin teatterin ovilla kaikilta yli 16-vuotiailta ennen saliin pääsyä.

Lataa koronapassi valmiiksi

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voit ladata Omakannasta. Lataathan passin valmiiksi verkko-osoitteessa omakanta.fi. 

EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina.

Koronapassi tarkistetaan teatterin ovilla. Koronapassin voi näyttää mobiililaitteelta tai tulosteena. Näytöksiin kannattaa saapua ajoissa, jotta vältämme koronapassin tarkistamisesta mahdollisesti aiheutuvaa ruuhkaa ja pääsemme aloittamaan näytöksen aikataulussa. 

Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa koronapassia, voit vaihtaa lippusi myöhempiin näytöksiin tai saada hyvityksen ottamalla yhteyttä lippukassaamme tai Evention asiakaspalveluun asiakaspalvelu@eventio.fi

Tervetuloa turvallisesti elokuviin!

Maskisuositus on yhä voimassa ja toivomme, että yleisö noudattaa hyvää käsihygieniaa. Kiinnitämme edelleen erityishuomiota siisteyteen ja tehostettuihin siivoustoimiin. Tulethan paikalle vain terveenä.

Lipunmyynti aukeaa 45 minuuttia ennen ensimmäistä näytöstä ja salin ovet avataan noin 15 minuuttia ennen näytöksen alkua. Turhaa salissa liikkumista pyritään välttämään. Liput on aina mahdollista ostaa ennakkoon nettisivuilta.

Ajankohtaiset turvallisuusohjeet löytyvät täältä. Please find the safety instructions here.