1920-luvun tähti Marion Davies on parhaimmillaan riemukkaassa komediassa Tulinen tyttö eli The Patsy (1928), joka esitetään Kino Reginan kevätkauden Kino Klassikkona 7.2. ja 10.2.

Marion Davies oli tuottelias tähti, joka teki urallaan yli 40 elokuvaa. Hän oli parhaimmillaan komediassa, mistä The Patsy (Tulinen tyttö, 1928) on mitä hienoin esimerkki. King Vidorin ohjauksessa Davies heittäytyy hallitsemansa koomiseen ilmaisuun täydellisesti. Itse elokuva antaa tähän oivat mahdollisuudet: Davies esittää sisarensa miesystävään ihastunutta tytönheitukkaa Patsyä, joka suhdeoppaan neuvosta ryhtyy kehittämään itselleen kiehtovaa persoonallisuutta, ja päätyy riemukkaasti imitoimaan aikansa suuria elokuvatähtiä, mm. Pola Negria. Sujuvasti etenevässä elokuvassa on mainioita Chaplin-viittauksia, eikä yllätäkään, että Chaplin piti elokuvaa vuoden parhaana.

Davies tuli 1920-luvulla tunnetuksi kaksoisrooleistaan sekä suhteestaan mediamoguli W. R. Hearstiin, jonka kanssa hänellä oli yhteinen Cosmopolitan Productions -yhtiö. Hearst tuki Daviesin uraa, mutta myös jarrutti tämän näyttelijänuraa valitsemalla tälle sovinnaisia rooleja historiallisissa draamoissa. Davies oli pohjimmiltaan komedienne, joka nautti kaksoisrooliensa räväkästä puolesta. King Vidorin triossa The Patsy, Show People (1928) ja Not So Dumb (1930) hän vihdoin pääsi oikeuksiinsa.

Tulinen tyttö nähdään Kino Reginassa torstaina 7.2. klo 19.15 ja sunnuntaina 10.2. klo 16. Pianosäestyksestä vastaa Johanna Pitkänen.