Ohjelmistossa on muutoksia kahden elokuvan kohdalla: Damiano Damiani -sarjan Loppuunkäsitelty (L’istruttoria è chiusa: dimentichi, 1971) siirtyy kauden loppupuolelle ja Jean-Pierre Léaud -sarjan La Mort de Louis XIV (2016) korvataan elokuvalla Englantilaiset naiset (Les deux Anglaises et le Continent, 1971).

Englantilaiset naiset to 28.7. klo 21 ja la 30.7. klo 18.05.
Loppuunkäsitelty  ke 31.8. klo 16.30 ja su 4.9. klo 16.05.

Kopiosaatavuuden vuoksi Damiano Damiani – Lain ulkopuolella -sarjan Loppuunkäsitelty (L’istruttoria è chiusa: dimentichi, 1971) esitykset to 28.7. ja la 30.7. peruuntuvat ja siirtyvät. Niiden paikalla nähdään François Truffaut’n teos Englantilaiset naiset (Les deux Anglaises et le Continent, 1971). Englantilaiset naiset korvaa samalla Jean-Pierre Léaud -sarjan elokuvan La Mort de Louis XIV (2016), jonka levitys on tauolla tuotantoyhtiön ongelmien takia.

Pahoittelemme muutosta. Jo ostetut liput käyvät näytökseen sellaisenaan. Voit myös halutessasi peruuttaa tai vaihtaa lipun muihin näytöksiin joko Kino Reginan lippukassalla tai osoitteessa asiakaspalvelu@eventio.fi

Korona ja sen johdannaisvaikutukset ovat vaikuttaneet kansainväliseen rahtitoimintaan, elokuva-arkistojen ja -toimistojen aukioloihin sekä toimituksiin, mikä valitettavasti näkyy tällä hetkellä Kino Reginan näytöstoiminnan sujuvuudessa. Teemme parhaamme, jotta ohjelmistomuutoksia tulisi mahdollisimman vähän ja jotta saisimme esityskopiot saapumaan näytöksiä varten ajallaan. Peruttujen elokuvien tilalle pyrimme laittamaan mahdollisimman laadukasta ja elokuvan ystäviä kiinnostavaa korvaavaa sisältöä.