Immeisten laulu ilimoo jo viiltää, kun Kino Reginassa kajahtavat suomifilmien hitit sekä Jesus Christ Superstar (1973) sing-along-näytöksinä! Jos rock-evankeliumi tai ”Lentävä kalakukko” eivät irtoa ulkomuistista, ei haittaa: laulujen sanat heijastetaan valkokankaalle. Liput 10 € / 8 € (klubikortilla).

Pääsiäislauantaina 8.4. klo 19.15 esitämme Norman Jewisonin ohjaaman kulttiklassikko Jesus Christ Superstarin (1973). Tim Ricen ja Andrew Lloyd Webberin säveltämä rockooppera tuuttaa autenttista 70-luvun tunnelmaa uudelleentulkinnallaan Jeesuksen viimeisistä viikoista. Hippiaikakauden sensibiliteettiä huokuva elokuva kertoo Jeesus Nasaretilaisen ja hänen opetuslastensa riemuista ja tuskista.

Kevätkautemme viimeisenä lauantaina 6.5. klo 15.45 teatterissamme raikaa suomalaisen elokuvan rakastetuimpia lauluja yhteislauluna Suomifilmi Sing Along II (2015)-näytöksessä. Mukana muun muassa kappaleet ”Romanssi”, ”Sinua, sinua rakastan” ja ”Silmät tummat kuin yö”, ”Kulkurin valssi” ja uusia yllätyksiä.

Liput ja lisätietoa linkistä.