KAVIn huippusuosittujen sing-along-näytösten lipunmyynti alkaa perjantaina 21.12. klo 9 verkkokaupassa ja klo 16.30 Orionin lipputiskillä. Mukana Beatles-elokuva A Hard Day’s Night (1964), Abba-teemainen ilottelu Mamma Mia! (2008) sekä toiveuusinnat nuoremmalle yleisölle Frozen – huurteinen seikkailu (2013) ja Risto Räppääjä (2008). Sing-along-näytöksissä kappaleiden sanat heijastetaan valkokankaalle, jotta mukana laulaminen on helppoa ja hauskaa!

SING-ALONG: A HARD DAY’S NIGHT

Yeah, Yeah, tässä tulemme! (A Hard Day’s Night, 1964) seuraa The Beatles -yhtyeen ”aivan tavallista” päivää. Yhtyeen kiireisestä elämästä ja Beatles-hysteriasta kertovaa elokuvaa säestävillä kappaleilla (mm. ”Can’t Buy Me Love” ja ”She Loves You”) ei ole mitään tekemistä elokuvan juonen kanssa, mutta sehän ei menoa haittaa!

SING-ALONG: FROZEN – HUURTEINEN SEIKKAILU

Toiveuusintoina esitämme sing-along-version Disneyn lumoavasta Frozen-seikkailusta (2013), joka on ilmestymisestään asti pitänyt pintansa lasten suosikkina.

SING-ALONG: MAMMA MIA!

Mamma Mia! (2008) on lämminhenkinen musikaalifilmatisointi, jossa morsian (Amanda Seyfried) kutsuu häihinsä kolme miestä selvittääkseen, kuka heistä on hänen oikea isänsä. Elokuvan roolihahmot esittävät ABBAn suurimpia hittejä ”Dancing Queenista” ”Waterloohon”.

SING-ALONG: RISTO RÄPPÄÄJÄ

Risto Räppääjä (2008) kertoo pojasta, jonka rummun siisteysvimmainen pakastaja-Elvi takavarikoi. Rumpu on tietysti saatava takaisin! Sinikka ja Tiina Nopolan käsikirjoittaman elokuvan on ohjannut Mari Rantasila, ja se sai musiikistaan Jussi-palkinnon.