Asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Olemme koonneet tähän uutiseen tärkeää informaatiota liittyen teatterissamme asioimiseen koronan aikana.

Turvallisuus Kino Reginassa koronaviruksen aikana

Rajoitettu paikkamäärä salissa

250-paikkaiseen saliin otetaan yleisöä sisään vain 70 henkeä näytöstä kohti. Salissa viereiseen katsojaan jätetään väliä vähintään kolme tyhjää penkkiä, ja riveillä ei istuta suoraan edessä istuvan taakse. Sali täytetään keskeltä käsin. Jos haluat jäädä istumaan rivin reunaan, annathan tietä ensin muille asiakkaille.

Turvavälit jonottaessa

Sekä saliin että lipunostoon jonottaessa pidetään vähintään puolentoista metrin turvaväli edelliseen asiakkaaseen. Näytösten välisiä siirtymiä on pidennetty ja salin ovet avataan jo 15 min ennen näytöksen alkamista, jotta siirtyminen saliin ja sieltä ulos tapahtuu väljästi. Kehotamme yleisöä saapumaan näytöksiin ajoissa. Näytöksestä myöhästyneelle ei voi taata paikkaa salissa.

Lipun ostaminen turvallisesti

Liput suositellaan ostettavaksi mahdollisuuksien mukaan etukäteen verkkokaupasta, ja käteisen käyttöä pyritään välttämään. Lipunmyyntiin on asennettu suojalasi, ja vahtimestarit käyttävät lippuja tarkastaessaan hengityssuojaimia. Lipunmyynti alkaa poikkeuksellisesti jo 45 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Kun olet ostanut lipun, siirrythän odottamaan näytöksen alkamista hieman kauemmaksi, jotta lämpiöön ei synny tungosta.

Tehostettu siivous

Siivoukseen kiinnitetään erityishuomiota sekä Kino Reginassa että koko Oodissa. Teatteri siivotaan tehostetusti näytösten välissä.

Sairaana ei pidä tulla näytöksiin

Jos koet itsesi yhtään sairaaksi, älä saavu näytökseen. Sairastumisen vuoksi käyttämättä jääneet liput voi vaihtaa muihin näytöksiin Kino Reginan lippukassalla, tai niistä voi pyytää hyvityksen ottamalla yhteyttä: asiakaspalvelu@eventio.com.

Koronatartuntojen ehkäisemiseksi asiakkaiden toivotaan huolehtivan käsihygieniasta sekä pitävän riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Yskiä ja aivastaa tulee ensisijaisesti kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan. Käsidesiä on saatavilla sekä Kino Reginan aulassa että muualla kirjastossa.

Huomaavaisuudella toisia kohtaan estämme virusta leviämästä. Turvallisia ja nautinnollisia elokuvahetkiä!

Päivitetty 9.6.2020: henkilömääräraja nostettu 60 katsojaan/näytös.